Ni és veritat tot el que dic, ni és mentida el que escric Ebook

4,99

Título: Ni és veritat tot el que dic, ni és mentida el que escric

Autor: Josep Mumany Baños

ISBN: 978-84-18460-30-2

Número de páginas: 140

Tamaño: 153 mm x 228 mm

Sinopsis: 

Aquest llibre el conformen 22 relats curts, on s’expliquen històries sobre la quotidianitat de la vida de personatges en els que ens podem reflectir qualsevol de nosaltres i d’altres contes que sorgeixen de la imaginació i que intenten sorprendre’ns o emocionar-nos.

Tots els relats intenten fer-nos reflexionar sobre coses que sovint no els hi donem importància o de prejudicis que, inevitablement, intentem evitar però que no sempre ho aconseguim. Tampoc cal anar seguint les històries enllaçades, fins hi tot hi han històries que es complementen i entrellacen però que no es presenten una a continuació de l’altre, sinó que el lector és qui ha de descobrir aquest lligam.

La prosa és senzilla, assumible per a qualsevol lector que vulgui gaudir de la lectura com qui parla amb un amic. I on s’intenta posar una mica d’humor subtil a cada relat. L’objectiu principal és que la lectura sigui amena i ens desconnecti, a estones, de la realitat. Per això, s’intenta sorprendre al lector amb històries que semblen senzilles i que giren cap a un altra trama inesperada.

Finalment, quan acabeu de llegir-ho, caldrà esbrinar si el que dic és veritat (és possible) o el que escric és mentida (és inventat). O només son mitges veritats amb alguna mentida innocent? El que us puc assegurar és que: ni és veritat tot el que dic, ni és mentida el que escric.