Jordi Solé

Lleida, España, 1958

Estudià a l’Institut Màrius Torres. Va ingressar a l’Escola de Policia de Catalunya l’any 1983. Va compaginar la feina amb els estudis i es va diplomar en Criminologia per la Facultat de Dret de Barcelona l’any 1993. L’any 1995 entrà a formar part de l’embrió de la futura Unitat d’Investigació, especialitzada en els delictes importants: homicidis, atracaments, falsificació de moneda, etc. Actualment al Cos hi efectua tasques de coordinació i supervisió.

El març del 20015 va publicar el seu primer llibre, La boira amaga l’assassí, una novel·la negra ambientada als carrers i places de la capital de la Terra Ferma. I com que alguns lectors li en demanaven la segona part, no ha volgut decebre’ls.

Ha aconseguit deixar enrere l’estrès i observar el seu entorn des d’un punt de vista privilegiat, com si fos un espectador que gaudeix, des de la platea, d’una obra de teatre. Li agrada mantenir-se en forma i practica esport regularment. Té com a hobbies destacats l’escriptura, el dibuix i la pintura. Ha deixat de practicar el llançament de DNI espanyol a distància perquè li perjudicava l’articulació del colze… Ah!, i perquè aviat ja no tindrà sentit.

Jordi Solé

ÚLTIMOS LIBROS DE AUTOR

Los comentarios están cerrados.